Kan je deze mail niet lezen? Klik hier
Afdeling Essen
Nieuwsbrief
50 vragen aan burgemeester Gaston Van Tichelt
 Deel 6. Lees eerdere vragen en antwoorden hier op onze website. 
 
45. En gaat er veel tijd naar het politiewerk?
 
Zeker en vast. Het boeit me ook enorm, ook omdat de politie een grote impact heeft op de gemeente. Ik overleg veel met onze korpschef, en regelmatig spreek ik met onze wijkagenten. En natuurlijk vergader ik dikwijls met mijn collega’s van Wuustwezel en Kalmthout in het Politiecollege. Een nieuwe huisvesting, dynamische wijkwerking en de inbreng van nieuwe technologieën, zoals camera’s die nummerplaten automatisch herkennen, zijn zowat de speerpunten van de toekomst.
Verkiezingsdebat op ATV
 Op de regionale zender ATV kan je het Essens verkiezingsdebat herbekijken. Klik hier
 
Nieuwe ANPR-camera's in Hoek
 Deze week werd aan de Moerkantsebaan gestart met de plaatsing van palen voor de nieuwe ANPR-camera’s en installatie van trajectcontrole.
Eerste paal met kast voor technologieën is gezet ter hoogte van de Bredestraat.De tweede paal ter hoogte van de middengeleider, als je Hoek binnenrijdt.
Weer G-cyclocross in Essen
 Op 8 december is het cyclocross in Essen. "De bovenlokale organisatie van de G-cyclocross is van de provincie naar de Vlaamse overheid gegaan. Maar toch blijft Essen een cyclocross organiseren", zeggen Jan Mens en Ludwig Caluwé, bestuursleden van de organiserende Molenheidevrienden.
>
>
>
>